TNT og FLL

Laget består av ungdom mellom 10 og 16 år som deltar i den årlige FLL konkurransen. Det er i samarbeid med Nesna skole og foreldre, og fra 2021 vil TNT være en del av kodeklubben.

First Lego League er en konkurranse fra First og arrangerer over hele verden mellom midten av september til midten av november. Konkurransen har fokus på forskning, innovasjon, robotbygging og ikke minst samarbeid i laget. Først er det regional konkurranse på Helgeland, der det beste laget går videre til Skandinavisk finale. I den Skandinavisk finale deltar vinnerne av de regionale finalene, og det lag fra Norge, Sverige og Danmark konkurrer. De beste lagene får tilbud om å delta i internasjonale konkurranser som går utover våren. Du kan lese mer om det på de norske sidene her: Hjernekraft – Forside, og her: Om Hjernekraft – Hjernekraft

TNT trenger elever som har interesse i å forske på et problem og elever som er interessert robotbygging og kjøring. Og vi trenger og foreldre som kan stille opp. Konkurransen varer bare i 8 uker frem til den regionale finalen. Det er mye arbeid og de krever oppmøte flere ganger i uka. Vi trenger derfor foreldre som kan stille opp og være med, både for å ha tilsyn til elevene, men og komme med ideer og inspirasjon til forskningen.

Er du interessert ta kontakt med FLL veilederen i kodeklubben:
arne-johnny@nesnaskaperne.org

FLL 2021

FLL ble gjennomført høsten 2021 med en spennende finale. Se bloggen vår.

Sponsorer FLL 2022/23

Byggtorget Nesna
Westcon